Ausschnitt1


Filozofie

Úspěšná spolupráce

je to, co spojuje nás a naše zákazníky. Výsledkem jsou podnikové procesy, které jsou tak efektivně navrženy, že je ekonomický úspěch plánovatelný. To se nám daří díky společné spolupráci, precizní analýze a fundovanému poradenství, které vezme specifické požadavky zákazníka a úspěšně je realizuje. Naším cílem je nabídnout technicky nejvyspělejší a ekonomicky nejatraktivnější softwarové řešení, které bude efektivně podporovat slévárny v jejich obchodní a výrobní činnosti. Do služeb našim zákazníkům dáváme současně naši zkušenost, kvalifikované poradenství a naše implementační know-how.

Úspěšná soudržnost

je zvláštní charakteristikou firmy RGU. Základem toho je firemní kultura, která se vyznačuje týmovým duchem a kreativním know-how. S našimi zákazníky pracujeme důvěryhodně, nekomplikovaně a na potřebné úrovni. To znamená, že víme o čem mluvíte, neboť naše poradenství není jen v oblasti vývoje software, ale i v oblasti slévárenství. Vy zase znáte specifické podnikové procesy a technické slévárenské požadavky z vlastní zkušenosti. Tak vzniknou programové koncepty, které fungují a dokáží více.

Úspěch Vašeho podniku je naše pracovní náplň.

Jsme spolehlivý partner, který zajistí bezpečnost Vaší investice, protože nabízí vhodné softwarové řešení a současně zná směr, kterým je třeba podnikovou organizaci optimalizovat. Jako středně velká společnost víme, jak naše cílová skupina "funguje". Navíc pocházíme ze slévárenského oboru a známe jeho detailní požadavky. A v neposlední řadě jsme vývojáři z vášně a vidíme každý projekt jako novou výzvu a šanci, naší prací přesvědčit. Mírou našeho úspěchu jsou vysoce spokojení zákazníci. Spolupráce s RGU pro vás znamená: koncentraci na Vaše firemní činnosti.

Bild2